Heräsimme aamulla kello 8 aikoihin ja lähdimme aamupalalle. Aamupalalla oli runsas ruokatarjonta ja nautimme aamiaisesta pitkään. Olimme innostuneita, kun tarjoilla oli esimerkiksi karjalapiirakoita ja eri täytteillä olevia pikkupiirakoita. Aamiaisen jälkeen olimme valmiita lähtemään Juukalle.  Juukalla oli tarkoitus vierailla jääkatedraalissa, joka sijaitsee Kivikylässä. Jääkatedraali on nimeltään Sagrada Familia in Ice, ja se on maailman korkein jääkupoli. Sen suunnittelivat Eindhovenin teknillisen yliopiston opiskelijat Alankomaista. Jääkatedraali oli loppujen lopuksi melko pieni, kuvittelimme sen olevan suurempi, kuten sana katedraali antaa ymmärtää. Kuitenkin, paikka oli upea, ja oli hienoa ihailla ihmisten taitoa muotoilla lumesta jotain tällaista.

 

vot3.jpg

 

Kivikylän vieressä oli myös talvipuisto. Talvipuistossa on ulkoravintola, ja kävimme nauttimassa ravintolan herkkuja. Ravintolan jälkeen päätimme kokeilla vielä poroajelua. Se oli hyvä päätös, sillä pororeen kyydissä oli mahtavaa, ja porontaljat lämmittivät mukavasti vaikka ulkona oli pakkasta.

Touhukkaan alkupäivän jälkeen palasimme takaisin hotellille, ja seuraavana oli ohjelmassa tutustua Spa-kylpylän tarjontaan. Olimme aiemmin tutustuneet kylpylän palveluihin ja kauneushoitola Kolin kosketuksen erilaisiin hoitoihin. Varasimme aiemmin meille mieluisat hoidot. Tahdoimme urheilullisten aktiviteettien vastapainoksi myös rentoutumista, ja sehän onnistui mainiosti spa-kylpylässä. Valitsimme span runsaasta tarjonnasta vartalolle tarkoitetun Choko-Ginger-Orange Experience – hoidon sekä Luxus for Ladies and Gentlemen – käsihoidon. Mieli lepäsi henkilökunnan osaavissa käsissä, ja tulimme siihen tulokseen, että olimme onnistuneet valitsemaan juuri oikeat hoidot meille. Olimme hyvin tyytyväisiä kylpylään ja kauneushoitolaan. Illalla kävimme syömässä, ja laitoimme varhain nukkumaan. Täydellinen päivä!

 

vot4.jpg

 

Huomenna meillä on ohjelmassa päiväretki Joensuuhun, mihin lomamme päättyy. Siksi on tärkeää levätä hyvin, jotta jaksaa vielä viimeisen päivän tutustua uuteen kaupunkiin.

Nyt pää tyynyyn, hyvää yötä!